Dierenvoedselbank DBD

Sinds 17 januari  is dierenvoedselbank DBD een stichting met ANBI status en is dus losgekoppelt van Stichting Uit De Brand

Dit is natuurlijk een mooie vooruitgang en dat in het jaar dat Stichting Uit De Brand zijn 10 jarig jubileum viert.

Stichting Dierenvoedselbank DBD heeft ook een eigen webpagina welke te vinden is via : https://dierenvoedselbank-dbd.webnode.nl/

naast deze webpagina is er ook een facebook pagina te vinden via: https://www.facebook.com/Dierenvb.DBD op deze fcebook pagina

plaatsen onze clienten ook hun verkregen pakket.

U bent van harte welkom deze pagina een vind ik leuk te geven.

 

0
0
0
s2smodern

Aanloop naar Sinterklaas en Kerstdagen 2016

In aanloop naar Sinterklaas en Kerstdagen 2016 zijn wij inmiddels al druk bezig met van alles en nog wat, zo proberen met we stemmen van het publiek 25 kerstpakketten te winnen via https://www.kerstpakket.net/win-kerstpakketten. Momenteel staan we hier derde maar hopen natuurlijk dat het publiek ons zou willen helpen met een stem,met de pakketten kunnen we weer gezinnen blij maken. Verder staat er inmiddels al 1 datum vast om bij een supermarkt een inzameling te gaan houden voor de gezinnen, kinderen en huisdieren die wij bijstaan.

Lees verder

0
0
0
s2smodern

Noodkreet voor zoon van een gezin

Wij kregen afgelopen week een Noodkreet van een gezin ,waarvan de zoon de kant van de Horeca heeft gekozen. Op de lijst ziet u wat er voor de jongen nodig is , er staat bij broek korter maar dat is niet van toepassing. Het gezin leeft van €30,00 a €40,00 per week en dat is helaas niet veel en hierbij komt dat zij dus aanstaande maandag over de brug zouden moeten komen met €130,00 voor de pakket voor Heren. U snapt het al dit is er niet.

Lees verder

0
0
0
s2smodern

Wij bieden hulp aan Crisis gezinnen en alleenstaande

Al enige tijd zijn wij druk bezig op een locatie waar crisis gezinnen met kinderen (jongste kind is 3 maanden) en alleenstaande worden opgevangen. De hulp is hier hard nodig daar de mensen en kinderen niet veel hebben, en dat is brood nodig. De hulp die we hen tot nu toe hebben geboden is het regelen van kleding zowel nieuw als 2e hands, levensmiddelen zoals brood en vis,bedden dit omdat heel veel mensen slapen op een pallet omdat er geen bed is. 

Lees verder

0
0
0
s2smodern

Update Stichting Uit De Brand

Zoals u heeft kunnen merken zijn wij helaas even niet telefonische bereikbaar , wel kunt u ons mailen. Waarom zijn wij even niet telefonische bereikbaar dit komt helaas door omstandigheden binnen ons team. We hebben binnen ons team veel zieke van een groep tot fikse longontsteking en nog een paar vrijwilligers die naast zich in te zetten voor de stichting full time werken. 

We staan dus even op een laag pitje en moeten even een stapje terug nemen, excuus voor het ongemak.

0
0
0
s2smodern

Gezocht !!!!!

Daar wij aardig groeien zowel als stichting alsmede onze ruilwinkel zijn we opzoek naar een aantal dingen.

 1. Wie kan ons helpen aan een grotere ruimte(in Delft lieft wijk Buitenhof) waar we ook mensen kunnen ontvangen, de ruimte die we nu hebben is erg klein en bevat geen opslag (Ruilwinkel)
 2. Steeds vaker wordt op ons een beroep gedaan voor een noodpakket door gezinnen met kinderen die doordat zij op papier te veel inkomen hebben tussen wal en schip vallen o.a. bij de voedselbanken en andere hulpverlenende instanties. Kunt u wat houdbare levensmiddelen missen als particulier of bedrijf dan vernemen we dit heel erg graag. Denk aan houdbare levensmiddelen zoals macaroni , producten tegen tht aan en niet meer verkocht mogen worden, toe per mail aan u.
 3. We hopen dat we mogen groeien en mensen blij mogen blijven maken met de noodpakketten, kleding en huisraad, maar ook daar is een budget voor nodig, een donaties is dus ook meer dan welkom al is het €0,50 wat u maar kan missen.

Onder onze contact gegevens vind u ons banknummer mocht u iets willen doneren. Dank voor uw aandacht zo ver en we hopen dat u ons wellicht zou kunnen helpen andere te helpen.

 

0
0
0
s2smodern

10e Beursvloer Delft/Midden Delfland

Vandaag naar de Beursvloer geweest in de hoop met mooie dingen terug te komen. Natuurlijk hadden we van te voren al wat na gedacht over welke bedrijven of organisatie we wilde benaderen, maar vaak loopt het toch anders dan je in je hoofd had.

Lees verder

0
0
0
s2smodern

Voedsel en noodhulp

Al enige tijd helpen wij niet alleen gezinnen en alleenstaande aan huisraad, maar springen ook bij als dit kan met een nood levensmiddelen pakket. De afgelopen weken hebben wij meerdere gezinnen met hulp van onder andere sponsoren zowel uit het bedrijfsleven als particulier en de hulp van Rotterdam helpt, Rotterdam en Crisisnood Rotterdam kunnen en mogen helpen. Helaas merken wij dat er steeds meer mensen in de problemen komen en om hulp vragen, en helaas hebben wij niet altijd de middelen om dan te kunnen helpen.

Lees verder

0
0
0
s2smodern

Hulp aan Noodgezinnen

De afgelopen weken zijn we erg duk met de hulp aan noodgezinnen, zo ging er in 1 week tijd al 3 x een Nood levensmiddelen pakket bij ons de deur uit voor gezinnen die niets meer te eten hadden. Denk hierbij aan gezinnen met kinderen die wij niet zonder eten laten zitten. Natuurlijk heeft het ook een keerzijde, de noodkast die wij hebben voor deze noodsituaties raakt leeg en donaties in welke vorm dan ook zijn meer dan welkom. Denk aan een donatie houdbare levensmiddelen, een geldelijke donatie zodat we met een gezin boodschappen kunnen doen enzovoort enzovoort.

Lees verder

0
0
0
s2smodern

Druk druk druk i.v.m. Kerst

Vele hebben dit dan ook gedaan en hoewel we dit regionaal wilde houden werd het een bijna landelijke actie. Helaas hebben we mensen buiten onze regio moeten laten weten dat wij hen niet kunnen helpen daar er geen financiele donaties binnen zijn gekomen om mensen uit andere delen van het land te kunnen helpen.

De kerstactie was gericht op de kids en hoopte voor elk kind een presentje te kunnen regelen zodat ze naast de vele actie rondom Sinterklaas ook iets voor ze zou zijn met Kerst. Met de cadeaus is het na prove acties en inzamelactie via het Mama Cafe Delft en Alber Heijn in Delft goed gekomen, alleen is er geen potje voor de verzending van de cadeaus voor kinderen buiten de regio en dan hebben we het over plaatsen als Emst , Kampen, Zwolle,Terneuzen enz enz.

Vandaag zijn we bij Stadsradio Delft geweest voor een intervieuw over onze stichting en hebben we de kerstactie er in mee genomen. We zijn nog naarstig opzoek naar levensmiddelen voor in een eventueel kerstpakket voor de gezinnen die we gaan helpen en inmiddels ook bericht hebben gehad dat ze geholpen gaan worden. Het zou zo fijn zijn als we hen ook een eventueel kerstpakket kunnen geven met iets lekker erin voor de kerstdagen.

Wil u helpen met een bijdrage voor de kerstpakketten dan vernemen we dit heel erg graag we hebben tot 14 december de tijd om dit rond te krijgen daar we hopen alles uit te kunnen delen op 18 december aanstaande. 

0
0
0
s2smodern

Kerst in Nederland voor iedereen

Sinds September 2015 zijn wij druk doende met de actie "Kerst in Nederland voor iedereen". Een actie welke in eerste instantie is opgezet door 4 moeders en welke hulp krijgen van onze stichting. Er zijn zat gezinnen die door dat zij ongeveer  €0,50 te veel op papier hebben overal buiten vallen.

Zij komen niet in aanmerking voor een voedselbank of andere hulp. Gezinnen die dus geen feestdagen kunnen vieren,maar ook gezinnen die soms niet eens te eten hebben. Deze mensen noemen we de vergeten groep,maar ook zij verdienen onze hulp en zeker met de feestdagen die er nu aankomen.

Gelukkig weten veel mensen uit de vergeten groep inmiddels de diverse voedselgroepen op facebook te vinden zodat zij via hen toch eten kunnen krijgen door middel van vers brood en soms een noodpakket. We roepen mogelijk sponsoren/donateurs en gezinnen in een situatie als deze op om naar hun facebook te gaan en daar lid te worden.

U kunt hen daar volgen en ook volgen wat er zoals binnen komt en wie deze actie een warm hart toedraagt, elke sponsor/donateur/bedrijf zal daar worden genoemd en een plekje op de facebook pagina krijgen. Natuurlijk wordt eerst alles grondig nagekeken en gecontroleerd, daar er ook mensen misbruik van maken. We hopen op uw hulp zodat ook zij eens een kerstfeest kunnen vieren zoals het hoort.


wij zijn te bereiken via :

 • E-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 • Facebookpagina : Kerst in nederland voor iedereen
 • Website : http://www.kerstvooriedereen.simpsite.nl/
0
0
0
s2smodern
 • Delftse Uitdaging (voorheen Bedrijf & Samenleving Delft)
 • Woonbron Delft
 • Netsolid ICT & Internetdiensten
 • Mobiele Clowniek Fabriek
 • GG's Hairstyling
 • Stichting Uit De Brand  Kinderen Van De Voedselbank
 • Bakkerij 't Stoepje

Bereikbaarheid

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (s.v.p. alleen via e-mail)
 • Maandag - vrijdag van 16:00 t/m 18:00
 • Ook via Facebook (evt Persoonlijk Bericht)
 • In het weekend gesloten

Over

"Stichting uit de Brand"

Opgericht door:

 • Aad Mansveld
 • Annewil Blom
 • Monique Kropmans

Doneren

Maak uw donatie over op onze bankrekening. 

KVK nr:27357087
RSIN nummer : 821362203
IBAN : NL51SNSB0772744599 t.a.v. Stichting Uit De Brand