Ruilwinkel De Helpende Hand

Beste lezers,

Wij hebben al een poosje onze zinnen gezet op een pandje in de wijk Buitenhof te Delft , eind December werd het ons dit min of meer al toegezegt.

Helaas duurde het allemaal iets langer en konden we 11 Juli het contract tekenen van het pandje wat ons dus min of meer al was beloofd.

Afgelopen maandag 21 Juli na een week van schoonmaken en inrichten is het dan voor proef open gegaan en hopen dat we veel mensen

mogen en kunnen bereiken, zowel minima als niet minima gezinnen.

Voor de Ruilwinkel is er een facebook pagina aangemaakt welke te vinden is via : https://www.facebook.com/DeHelpendeHandDelft hier

zullen wij proberen een soort van blog bij te houden en komen de wat grotere dingen op te staan die wij in de winkel niet kwijt kunnen.

Voorlopig zullen wij 3 dagen in de week open zijn van 13:00 t/m 16:00 en dat zal zijn op Maandag , Woensdag en Vrijdag.

Wil u ook gebruik maken van de Ruilwinkel neem dan als u naar ons toekomt een kopie uitkerings of loonspecificatie mee en een kopie

van uw legitimatie bewijs.

Wij ( Jan,Mo , Aad, Mira ,Tanja & Gianni) hopen u in de Ruilwinkel te mogen begroeten, De Ruilwinkel heeft als naam mee gekregen :

Ruilwinkel De Helpende Hand, daar u naast kleding ,speelgoed enz bij ons ook een luisterend oor kan vinden. Wij zijn gevestigd aan

de Beethovenlaan 1a te Delft

IBAN : NL51SNSB0772744599 t.a.v. Stichting Uit De Brand