Kerstinzameling

Kerstinzameling.

November 2014

We hebben uw hulp nodig.

Wij zijn Stichting uit de Brand, een Delftse  organisatie die opkomt voor de minima.

We zijn bezig met een inzamelingsactie voor de kerst en hebben daar uw hulp bij nodig.

Graag willen we voor de cliënten die bij ons zijn ingeschreven kerstpakketten maken

bestaande uit levensmiddelen en eventuele andere producten voor de kerst.

Dit Jaar willen we dit in samenwerking doen met Ruilwinkel De Helpende Hand uit Delft en Stichting Samen voor Elkaar uit Capelle a/d IJssel.

Onze cliënten bestaan uit gezinnen die op of onder de armoede grens leven. Voor hen is

de komende feestmaand helemaal geen feest. Overal liggen de winkels weer vol met lekkere dingen

en cadeau ‘s. Dingen die voor hen onbereikbaar zijn. Zij moeten tegen hun kinderen vertellen dat

Sinterklaas en de Kerstman hun huis voorbij rijden. Voor hun bestaat de kerstmaaltijd niet.

Daarom willen graag aan deze gezinnen een mooi kerstpakket geven zodat ook zij een mooie kerst kunnen krijgen.

Maar u kunt helpen,

We zijn op zoek naar donaties, sponsoren en naar dingen die wij in het pakket kunnen doen.

Denkt u daarbij aan houdbare levensmiddelen en cadeau ‘s voor de kinderen en de volwassenen.

Denkt u ons te kunnen helpen neem dan contact op met onze stichting.

Alvast bedankt en fijne kerst toegewenst.

Dank u wel.

Postadres: P/A Schubertlaan 54