Sinterklaas en Kerst 2014

Beste lezer,

We willen u graag weer even een update geven van waar wij mee bezig zijn ,daar we het erg druk hebben is er de laatste tijd niet veel op de website gepost.

Momenteel krijgen we veel aanbiedingen voor speelgoed daar de dure december maand er weer aan zit te komen, daar wij al veel hebben en er nog een hele vracht onderweg is moeten we momenteel helaas nee zeggen tegen erg lieve telefoontjes en mailtjes met dit aanbod.

Via het inzamelen wat we zelf al aan het doen waren en het aanbod dat wij deze week kregen komt het helemaal goed met de sinterklaas cadeaus voor de kinderen die leven in armoede en bij ons staan ingeschreven en kunnen we helaas niet meer kwijt.

Zelfs de kerst is bijna ingedekt en we zeggen nog niet te veel maar met een andere organisatie uit Delft zijn we druk doende om te kijken of we daar iets speciaals van kunnen maken.

Al met al hebben we het dus erg druk en staat op 13 december ook nog een inzamelactie op de agenda bij oa Jumbo Buitenhof.

Tot zover even de update Sint?Kerst 2014

IBAN : NL51SNSB0772744599 t.a.v. Stichting Uit De Brand