Auto die rijdt voor stichting raakt op

Stichting Uit De Brand is naarstig opzoek naar sponsoren.

De auto die nu al wat jaren rijdt voor de stichting is aan het opraken en zou dus vervangen moeten worden.
Helaas is daar geen budget voor en wordt er dus druk gezocht naar sponsoren om het geld bij elkaar te krijgen voor een andere wagen voor de Stichting.
2 van de vrijwilligers van de stichting hebben pas geleden een gesprek gehad met een auto dealer en daar kregen zij een mooi voorstel. Maar een voorstel is niets zonder het geld dat er voor nodig is om de wagen die men heeft gezien te kopen.
Het bedrag dat er nodig is om de auto aan te kunnen schaffen is €2500,00
Heel soms komen er bij de stichting hele kleine donaties binnen welke worden gebruikt om onkosten te kunnen dekken en gezinnen te kunnen helpen.

Zou u bereid zijn om de Stichting te helpen aan een andere auto dan is uw donatie meer dan welkom op :
Rekeningnummer: 106482424
IBAN: NL68RABO0106482424
Banknaam: RABOBANK GROEP
T.A.V. Stichting Uit De Brand te Delft
O.v.v. gift auto

Hopelijk komt de auto er dan snel voor de stichting en kan men verder en hoeft men geen auto meer te lenen. Alvast Heel erg bedankt voor uw tijd en eventueel uw donatie