Acties

Algemene voorwaarden voor onze acties

• Onze acties zijn uitsluitend bedoeld voor mensen/gezinnen met een minimum inkomen.
  • U kunt een geldig inkomstenbewijs, niet ouder dan 1 maand overleggen
  • Geldig legitimatie  (ID kaart/Paspport) met dezelfde naam als op inkomstenbewijs.
  • Uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres
  • U bent bereid een verslagje met foto's te maken van de actie waar u aan mee heeft gedaan.

Neem contact op als u hiervoor in aanmerking wilt komen via ons contactformulier.

Dierenvoedselbank voor minima

Achter de schermen is 1 van onze vrijwilligers begonnen met het zelf opzetten van een dierenvoedselbank voor minima, daar deze nog niet bestaat in Delft. We hopen natuurlijk dat dit zal gaan lukken en het een succes zal gaan worden.

Muurschildering op kinderkamer

U kunt zich ook aanmelden voor een kinderkamer muurschildering. Stichting Uit De Brand heeft zelf al wat verf hier voor ingezameld maar er is natuurlijk nog wel iets meer nodig. Kunt u dus zelf ook iets bijdragen aan verf hiervoor dan horen wij dit graag. Als u aan bovenstaande voorwaarden kunt voldoen en u woont in directe omgeving van Delft/Delftgauw dan kunt u zich middels een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.aanmelden.

Kapper

Gratis een keer knippen bij een Kapper in Delft. Deze kapper is bereid dit 1 x per maand te doen voor Clienten van Stichting Uit De Brand.