Opslagruimte

Wij zijn naarstig op zoek naar een bedrijf en/of persoon die ons zou kunnen helpen aan een opslagruimte, aangezien wij steeds meer aanmeldingen krijgen voor goederen die wij kunnen ophalen.

Helaas kunnen wij dit zelf niet meer opslaan daar de ruimte daar niet groot genoeg voor is. Gezocht wordt naar een ruimte van ongeveer 40m2,we zoeken 1 opslag in Dieren en/of directe omgeving en 1 Ruimte waar wij een weggeefwinkel van kunnen maken.

Mocht u dus in Dieren een pandje hebben dat we mogen gebruiken als weggeefwinkel dan horen wij ook erg graag van u. Door het ruimte gebrek zijn wij genoodzaakt om de aangeboden spullen op een wachtlijst te plaatsen en te vragen of mensen deze voor ons kunnen bewaren.

Iedereen die ons belangeloos kan helpen wordt vermeld op onze website door middel van een banner en een link van de website en zal worden genoemd op onze Facebookpagina en in onze twitter berichten.

• Aangemaakt op .

IBAN : NL51SNSB0772744599 t.a.v. Stichting Uit De Brand